CNC FRÆSNING – TRÆMØBLER & MØBELDESIGN

Vi har stor erfaring med alt fra hele køkkener i høj kvalitet til specialudfræste vognbundsplader i hård plademateriale til mobile radarsystemer. Ingen opgave er for kringlet til vore erfarne CNC operatør. Vi arbejder også i specielmaterialer som kompactlaminat, Corian ©, Alu honeycomp plader og lignende.

Hos Bo & Co. forenes klassisk håndværk og CNC bearbejdning, så et flot, holdbart resultat leveres ensartet hver gang.  CNC’en indgår ofte i produktionen af messestande og 3D-udformede bordben i prototype udvikling.

Hvad siger kunderne?

“Bo har en dedikeret tilgang til hans arbejdsopgaver. Dette engagement og hans interesse og viden for faget værdsætter man straks, når man indleder et samarbejde. Det er altid en fornøjelse at starte et nyt møbelprojekt op med Bo, og man er sikker på et resultat af høj kvalitet.”
Peter Qvist Lorentsen Møbeldesigner, Peak Lounge Chair

CNC Fræsning & Bearbejdning

Bo & Co tilbyder CNC fræsning af både større og mindre emner. CNC (Computer Numerical Control) er en disciplin, som vi har mange års erfaring med. Vore erfarne CNC operatør tager gerne hånd om selv de mest krævende opgaver.

 

Specialister inden for CNC fræsning 

Bo & Co er specialister inden for CNC fræsning og CNC bearbejdning, som hører til blandt vores kernekompetencer. Hvad enten du søger professionel hjælp til enten fræsning eller bearbejdning, så vil vi glædeligt komme dig til undsætning.

Vores færdige produkter, som b.la mange af de specialdesignede møbler vi fremstiller, er enestående på markedet.  Det skyldes i høj grad vores dedikation til vores håndværk og vores nøjsomhed under produktionen.

Vi fungerer gerne som hovedleverandør såvel som underleverandør, hvor ingen opgaver er for store. Vi tager os glædeligt af større produktioner, ligesom mindre produktioner også varetages med et smil på læben.

 

Vi udfører CNC Fræsning i hårdt træ og div. pladematerialer, hvor vi benytter os af nogle af de bedste CNC maskiner på markedet i øjeblikket. Vores ydelser består bl.a. af nedenstående:

  • CNC fræsning af møbeldesign (stole m.m.)
  • CNC fræsning af vognbundsplader
  • CNC fræsning af prototyper (udvikling af prototype)

 

Vi arbejder med en lang række forskellige materialer bestående af både traditionelle materialer og specialmaterialer. Det omfatter bl.a. følgende materialer:

  • Hårdt træ
  • MDF plader
  • Corian plader
  • Alu Honeycomb plader
  • Støbekrybsfiner (afskalning)

Bo & Co har tidligere lavet bundvognsplader til en vogntrailer for en kunde, som blot er ét eksempel på noget af det, vi kan tilbyde til vores kunder.

 

Vi tilbyder også 3D fræsning   

Vi tilbyder også 3D fræsning, som hovedsageligt er henvendt til virksomheder inden for mange forskellige brancher. 3D fræsning er en videnskab i sig selv, og det gælder generelt om at mestre præcision og nøjagtighed. Bo & Co  har med sine mange års erfaring i branchen som inventar og møbelsnedker,helt styr på fræseprocessen, hvor selv de mindste detaljer spiller en stor rolle.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til dine projekter, ønsker eller pris – du kan også evt. sende et billede eller en skiste af dit projekt via vores kontaktformular.

 

 

 

cnc fræsning og bearbejdning snedkerstol, 3d fræsning

CNC fræsning og bearbejdning: Peter Peak Lounge Chair

cnc fræsning fyldningslåger

Fyldningslåger – fremstillet på CNC

cnc fræsning messinglåger

CNC-fræsning i massiv messing – Spejlåge