inventarsnedkeri nordisk film lounge

Lounge bygget til Nordisk Film i samarbejde med Kant ideudvikling 

 

inventarsnedkeri skoreol Bo og co

Fastmonteret skoreol fremstillet til fritidshjem

inventarsnedkeri Loungebænk med spotlys og træ

Loungebænk med spotlys og træ lavet i samarbejde med Kant ideudvikling

Inventarsnedkeri 

Bo & Co er et kendt inventarsnedkeri, som blandt en lang række andre ydelser har mange års erfaring med at udføre snedkerarbejde. Vi besidder de nødvendige kompetencer og den nødvendige ekspertise inden for snedkerarbejde, hvorfor vi kan løse stort set alle opgaver.

Dit lokale inventarsnedkeri 

Bo & Co beskæftiger tre erfarne møbelsnedkere, som driver det velbesøgte inventarsnedkeri, som har eksisteret i mange år. Vi løser gerne små og simple opgaver, ligesom vi gerne giver os i kast med større og mere komplekse opgaver.

Vi arbejder med skræddersyede løsninger, hvor vi tager hensyn til den enkelte kunde. I den anledning lytter vi til individuelle krav og ønsker, som vi har in mente, når vi begynder at tænke i mere konkrete løsninger. Ydermere byder vi glædeligt ind med nyttige forslag på baggrund af vores tidligere erfaringer med tilsvarende projekter.

Men hvad kan vi mere specifikt hjælpe med? Det bliver du kort præsenteret for nedenfor:

  • Indbyggede reoler
  • Butiksinventar
  •  Tv-møbler
  • Skranker (f.eks. receptionsskranker)
  • Hylder
  • Stole

Vi hjælper gerne med både design og produktion af inventar, hvor vi ingenlunde vil gå på kompromis med noget. Det lykkes os gang på gang at tilfredsstille vores kunder med vores traditionsbundne håndværk og vores kompromisløse fokus på at levere høj kvalitet.

Vi brænder for at skabe moderne og brugbare løsninger, som er til stor glæde for vores mange kunder. Vi holder fast i vores kritiske sans og overlader intet til tilfældighederne, da vi kun vil præsentere vores kunder for de bedste løsninger.

 

Inventarsnedkeri  i København – Book os til din næste opgave

Du kan med fordel kontakte os, hvis du har brug for at få udført en opgave. Det kan du gøre, hvis du skal have designet og fremstillet hylder, reoler, receptionsskranker eller noget helt fjerde.  Du kan også sende os et billede eller skitse af dit projekt via vores kontaktformular.

Den høje kundetilfredshed har været med til at skabe travlhed i vores inventarsnedkeri, men vi har fortsat mulighed for at tage hånd om nye kundeopgaver. Såfremt du sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål, så vil vi gerne høre fra dig. Du kan blive meget klogere på mulighederne ved at tage fat i os enten skriftligt eller mundtligt pr. telefon eller mail.

Vores snedkeri i københavn laver også:

Snedkerkøkkener efter individuelle ønsker > læs mere

Snedkermøbler efter ønsker og mål > læs mere

Se flere af vores snedkerinventar projekter her

Hvad siger kunderne?

“Bo har en dedikeret tilgang til hans arbejdsopgaver. Dette engagement og hans interesse og viden for faget værdsætter man straks, når man indleder et samarbejde. Det er altid en fornøjelse at starte et nyt møbelprojekt op med Bo, og man er sikker på et resultat af høj kvalitet.”
Peter Qvist Lorentsen Møbeldesigner, Peak Lounge Chair