møbelsnedkeri, snedkerbord

 Håndlavet Bord af thermoask (brændt ask) med messingkant. lakeret med højglans polyurethanlak.   Fremstillet til Korvakademien, Stockholm.

møbelsnedkeri, badeværelsesmøbel. snedkermøbler

Speciel designet badeværelsesmøbel

 

møbelsnedkeri, børneseng

Sengegavl bygget som et hus. Udarbejdet i samarbejde med Kant ideudvikling kantideudvikling.dk

Se flere af vores snedker projekter her  >

 

Møbelsnedker med fokus på de helt små detaljer 

Bo & Co er et loyalt inventar- og møbelsnedkeri, som sætter fokus på de helt små detaljer, da vi på intet tidspunkt ønsker at gå på kompromis med det udførte arbejde. Vi udfører klassisk snedkerarbejde, hvor vi hjælper med alt fra design til fremstilling og finpudsning.

Fremstilling af snedkermøbler skal overlades til professionelle, hvis det skal gøres ordentligt. Du kan være helt tryg ved at overlade en opgave til Bo & Co, da vi altid sørger for at føre vores opgaver til dørs. Vi kan bl.a. tilbyde følgende inden for snedkermøbler:

  • Plankebord
  • Højtalere
  • Specialdesignede møbler
  • Stole
  • Reoler
  • Andre møbler

 

Vi kan nemlig også hjælpe med at designe og fremstille mange andre snedkermøbler, så du skal ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Bo & Co har gennem tiden udført mange forskellige og spændende opgaver. Vi har bl.a. udført arbejde for kendte møbeldesignere, hvor vi har fremstillet designerstole og meget mere.

 

Møbelsnedkeri til private og erhverv

Hvad enten du drømmer om nye snedkermøbler til dit kontor, din butik eller dit private hjem, så vil vi gerne gøre os nyttige. Vi tilbyder som bekendt produktion af snedkermøbler til både private og erhverv, hvor vi viser stor forståelse for individuelle ønsker og behov.

Vores mange års erfaring i snedkerbranchen er din garanti for, at du vil blive behandlet godt, hvis du hyrer os til en større eller mindre opgave. Vi lever og ånder for at fremstille beundringsværdige snedkermøbler på vores fine møbelsnedkeri.  

Vores dygtige møbelsnedkere ser frem til at høre fra dig. Vi svarer gerne på spørgsmål og kommer med et uforpligtende tilbud til dig, hvis du ønsker det.

 

Bo&Co inventar- og møbelsnedker  laver også:

Snedkerkøkkener efter individuelle ønsker – læs mere > 

Håndlavet inventar til butikker og private hjem  – læs mere > 

 

Hvad siger kunderne?

“Bo har en dedikeret tilgang til hans arbejdsopgaver. Dette engagement og hans interesse og viden for faget værdsætter man straks, når man indleder et samarbejde. Det er altid en fornøjelse at starte et nyt møbelprojekt op med Bo, og man er sikker på et resultat af høj kvalitet.”
Peter Qvist Lorentsen Møbeldesigner, Peak Lounge Chair