Snedkeriet Bo & Co – Fokus på et ordenligt håndværk

En ære at levere høj kvalitet

Vi fungerer ofte som underleverandører til større projekter og med mange års erfaring i klassisk snedkerarbejde tager vi også gerne imod opgaver der skal følges helt til dørs. Vi indgår ofte i den umiddelbare design og konstruktionsproces i samarbejdet med arkitekter og kunder med specielle ønsker.

 

Serviceminded snedkeri i Sjælland

Bo & Co er et serviceminded snedkeri, som henvender sig til både privatpersoner og virksomheder, som har brug for at få udført snedkerarbejde. Vi servicerer kunder i Sjælland og København og med 40 års erfaring har vi viden og redskaberne til at udføre næsten alle opgaver.  Vi siger sjældent nej til en opgave, da vi udfører de fleste former for snedkerarbejde i vores sendkeri. Det omfatter bl.a. følgende:

Hvad enten du skal have udviklet og fremstillet inventar, møbler eller køkken, så kan vi med garanti hjælpe. Vi har erfaring med at fremstille bl.a. plankeborde, stole og reoler, som blot er er eksempler på nogle af de mest almindelige møbler.

Vi kan med stolthed vise en masse flotte referencer frem, så du kan blive bekendt med, at der bliver fremstillet mange fantastiske kreationer på vores snedkeri. Der er stort set ikke dét, som dit lokale snedkeri ikke kan klare, så du har intet at miste ved at kontakte os.

 

Mange års erfaring med at udføre snedkerarbejde

Bo & Co har mange års erfaring med at udføre snedkerarbejde, så vi ved lige præcis, hvordan man skal gribe forskellige opgaver an. Der er naturligvis nogle opgaver, der er mere almindelige end andre, men vi er altid klar på nye udfordringer.

Vi kan som dit lokale snedkeri glæde dig med vores mange forskellige ydelser inden for snedkerarbejde, uanset om du er privatperson eller repræsentant for en virksomhed. Vi behandler alle vores kunder med respekt, da vi sætter stor pris på glade kunder, som vender tilbage til os og anbefaler os til venner og bekendte.

Det vil glæde os at blive dit foretrukne snedkeri, som du kan henvende dig til, når du skal have udført snedkerarbejde i fremtiden. Ring eller skriv gerne til os for en uforpligtende snak om dit næste store projekt. 

Hvad siger kunderne?

“Bo har en dedikeret tilgang til hans arbejdsopgaver. Dette engagement og hans interesse og viden for faget værdsætter man straks, når man indleder et samarbejde. Det er altid en fornøjelse at starte et nyt møbelprojekt op med Bo, og man er sikker på et resultat af høj kvalitet.”
Peak Lounge Chair, Peter Qvist

Om Bo & Co

Hvad er forskellen på en snedker og en tømrer? Vi vil vove at påstå, at det er i deltaljerne at man skal finde forskellen.

Læs mere

CNC Fræsning

Hos Bo & Co. forenes klassisk håndværk og CNC bearbejdning, så et flot, holdbart resultat leveres ensartet hver gang. CNC indgår ofte i produktionen af messestande og 3D-udformede bordben i prototype udvikling.

Læs mere